Iværksættere

Iværksættere er tilfredse med rådgivning

Interessen for at starte egen virksomhed er lige så stor som for fem år siden

Tonny Skovsted Thorup: - Vi har i de senere år arbejdet målrettet med en forbedret erhvervsservice.Arkivfoto: Martin Damgård

Tonny Skovsted Thorup: - Vi har i de senere år arbejdet målrettet med en forbedret erhvervsservice.Arkivfoto: Martin Damgård

AALBORG:Nordjyderne trodser krisen og starter egen virksomhed i samme takt som for fem år siden. Det er i hvert fald vurderingen hos Aalborg Kommunes erhvervsafdeling.

I 2007 var 424 iværksættere forbi afdelingen til vejledning, og afdelingen regner i år med at nå det samme antal iværksættere som før krisen.

Samtidig er der tilsyneladende stor tilfredshed med den kommunale rådgivning blandt iværksætterne.

Flere end 9 ud af 10 af dem erklærer sig nemlig ifølge Aalborg Kommune tilfredse med den rådgivning, de har fået hos kommunen, viser en undersøgelse gennemført af Analyseinstituttet Megafon.

- Vi har i de senere år arbejdet målrettet med en forbedret erhvervsservice, og Megafons undersøgelse viser den positive effekt af vores arbejde, siger konstitueret afdelingschef for erhvervsafdelingen Tonny Skovsted Thorup.

Får vigtig information

Ifølge Megafons evaluering oplever iværksætterne også, at den vejledning, de får, er relevant og brugbar.

Over 95 procent af de iværksættere, som Megafon har talt med, oplevede ifølge Aalborg Kommune, at de blev præsenteret for relevant information om iværksættertilbud, og at iværksættervejlederen formåede at sætte sig ind i den aktuelle forretningsidé.

Alt i alt viser Megafons undersøgelse, at kommunens iværksættere er meget tilfredse med den vejledning, de får hos Aalborg Kommunes erhvervsafdeling.

- Men vi kan stadig blive bedre, og det skal vi også bruge analysen til, siger Tonny Skovsted Thorup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst