Iværksætterpris til Fysioterapeuter

Arkadens Fysioterapi prist for innovationsevne

To glade vindere - Marius Frederiksen (tv.) og Morten Skjoldager (th.) er fysioterapeuter og ejere af Arkadens Fysioterapi. I midten er det fysioterapeuternes regionsformand Gitte Nørgaard, der overrakte prisen. Foto: Michael Bo Rasmussen - Baghuset

To glade vindere - Marius Frederiksen (tv.) og Morten Skjoldager (th.) er fysioterapeuter og ejere af Arkadens Fysioterapi. I midten er det fysioterapeuternes regionsformand Gitte Nørgaard, der overrakte prisen. Foto: Michael Bo Rasmussen - Baghuset

AALBORG:Stort mod til at kaste sig over nye områder, hvad enten det handler om professionel sport eller bedre gigt-behandling betyder, at Arkadens Fysioterapi vinder innovations- og iværksætterprisen i Region Nordjylland.

Hvad har fodboldspillere i landets bedste række til fælles med ældre gigt-besværede Aalborgensere?

Begge grupper får råd og behandling af Arkadens Fysioterapi, og netop modet til at kaste sig over nye områder samtidig med at de holder en høj faglig standard har nu sikret Arkadens Fysioterapi Danske Fysioterapeuters Innovations- og Iværksætterpris i Region Nordjylland.

- Det er et skulderklap til vores medarbejdere, og det vi går og arbejder med i hverdagen. Det vigtigste for os er at gøre, de ting vi gør, godt. Mange af vores nye initiativer udspringer af ideer fra de medarbejdere, der arbejder med patienter og kunder i forvejen,siger Morten Skjoldager, som er fysioterapeut og en af ejerne af klinikken.

For eksempel var det de fysioterapeuter, der arbejdede med gigtpatienter, der foreslog, at klinikken skulle medvirke i projekt Godt Liv med Artrose. Det er et projekt, der gennem målrettet træning giver patienterne langt bedre bevægelse, færre smerter og udskyder operationer. Modet til at kaste sig over nye områder har betydet vækst og arbejdspladser. Siden Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter åbnede dørene i 2008 er virksomheden vokset fra omkring 10 til 40 ansatte.

Klinikken regner med at blive endnu større. Væksten vil formentlig ikke komme gennem det offentlige sundhedssystem, men gennem nye tilbud til kunder og patienter, hvis behov ikke er dækket af det offentlige sundhedssystem.

- Folk betaler for det, de synes, giver dem værdi. For nogen er det, at vi har åbnet udenfor normal arbejdstid og om lørdagen. For nogen handler det om at komme til med det samme, fordi de ikke kan sove om natten, fordi skulderen gør ondt. Det vigtige er at sørge for, at vi møder kunderne der, hvor de er og giver dem et tilbud med kvalitet, siger Morten Skjoldager. Som vinder af Innovations- og Iværksætterprisen i Region Nordjylland er Arkadens Fysitoerapi nu en af fem kandidater til den landsdækkende pris. Hvem der vinder bliver afgjort den 5. februar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.