Jönsson: Jeg er så glad

Rasmus Jönsson glæder sig over at være tilbage i AaB

Rasmus Jönsson er meget glad for igen at være tilbage i AaB. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Rasmus Jönsson er meget glad for igen at være tilbage i AaB. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:Rasmus Jönsson er tilbage i AaB - og denne gang har svenskeren skrevet under på en mere permanent aftale, i det har han sat sin signatur på en toårig kontrakt.

Svenskeren var et hit på en lejeaftale fra tyske Wolfsburg i sidste sæson - når han altså ikke var ukampdygtig på grund af en lyskeskade.

- Jeg er så glad for, at det er lykkedes. Allerede da sidste sæson var færdig, lagde jeg ikke skjul på, at jeg var faldet rigtig godt til i byen og i klubben. Men der var jo stadig tre parter, der skulle forhandle, og jeg er bare enormt glad for, at alle blev enige til sidst, siger svenske Rasmus Jönsson.

AaB-fansene må dog væbne sig med tålmodighed, inden de igen kan se den svenske angriber på træningsbanen. Han genoptræner i øjeblikket i Helsingborg efter at have gennemgået en operation i den lyske, der har drillet så meget de seneste to sæsoner.

- Jeg arbejder tæt sammen med en, der tidligere har haft seks andre spillere igennem samme operation, så han kan hele tiden se, hvilke fremskridt, jeg gør, og hvad jeg skal passe på. Selv synes jeg, at det går fremad, men jeg vil ikke sætte nogen dato på, hvornår jeg ikke kan spille fodbold. Pludselig kan det gå meget hurtigt, men der kan selvfølgelig også komme tilbagefald, siger Rasmus Jönsson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.