Jönsson: Nu skal jeg bare være frisk

Den svenske angriber elsker Aalborg

Rasmus Jönsson (til højre) kunne ikke selv spille i Slagelse. Til gengæld er han sikker på, at han kunne feste igennem, fordi han ikke skal spille pokalfinalen. Og svenskeren elsker at være i Aalborg. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Rasmus Jönsson (til højre) kunne ikke selv spille i Slagelse. Til gengæld er han sikker på, at han kunne feste igennem, fordi han ikke skal spille pokalfinalen. Og svenskeren elsker at være i Aalborg. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

SLAGELSE:Rasmus Jönsson stod i civilt tøj og jublede sammen med de holdkammerater, der havde været på banen i Slagelse.

Lyskeproblemerne er brudt op igen for den lange angriber, og kampen mod Esbjerg blev hans foreløbigt sidste i AaB-trøjen.

- Det er en vanvittigt træls fornemmelse at stå udenfor banen i sådan en kamp, og vide, at man hverken kan gøre fra eller til. Det bryder jeg mig slet ikke om. Til gengæld er det bare en forrygende fornemmelse at blive danske mestre, siger Rasmus Jönsson.

Lyskeproblemerne har han efterhånden kæmpet med i to år, og det var også grunden til, at AaB kunne leje ham i Wolfsburg på en aftale, hvor tyskerne stadig betaler klart det meste af lønnen.

Denne sommer skal han endnu engang tilses af en række specialister.

- For mig er det eneste, det handler om nu at blive frisk. Jeg har aldrig kunnet nå de 100 procent i Aalborg, og hver gang jeg har nærmet mig noget form, er det gået galt igen. Så nu skal jeg endeligt have fundet ud af, hvad der er galt, så jeg kan få helt gang i karrieren igen, siger Rasmus Jönsson, der derfor ellers ikke har gjort sig de store tanker om fremtiden.

- Jeg skal være frisk. Jeg trives jo helt fantastisk godt i Aalborg. Jeg har det godt både på og udenfor banen, og er faldet virkelig godt til sammen med de her drenge. Det er en helrig klub, siger svenskeren, der som en af de få kunne være helt sikker på, at der skulle være fest søndag aften. Han skal nemlig ikke spille mere i denne sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.