Jacob svinger penslen på højskole

Jacob Haugaard har indtaget elevens plads på Vrå Højskole

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Entertaineren er en humørspreder på ethvert malekursus. Foto: Hans Ravn

VRÅ:Der bliver malet men helt sikkert også grinet lidt ekstra på et malekursus på Vrå Højskole i denne uge.

Multikunstneren Jacob Haugaard har sammen med en flok legekammerater revet en uge ud af kalenderen og sat sig på skolebænken.

- Det er vigtigt i vores alder, at man lærer noget nyt, for at holde demensen på afstand. Normalt er det os, der kører svinet, men her skal vi lære og ændre lidt på vanerne, lyder det fra Jacob Haugaard, der tydeligt hygger sig sammen med blandt andre Hundested Akvarelklub.

Glemmer tiden

- Jeg elsker at sidde i timevis og nørkle med et eller andet. Det gælder om at glemme tiden, så er man lykkelig, fastslår Haugaard, som vi ellers kender i en mere udadvendt rolle på scenen.

- I showbiz kan du jo kun se på kilometertælleren om du laver noget. Her kommer der noget konkret ud af det, og jeg er jo håndværkersøn.

Julegaver til børnene

Maleriet startede et år op til jul, hvor der ellers var gået inflation i julegaverne i hjemmet i Malling.

- Jeg havde arvet noget malegrej, og så malede jeg nogle billeder og pakkede ind til børnene. De var jo vant til Louis Vitton og hvad det hedder. Se, her er noget far selv har lavet, det var rigtig godt, griner Jacob Haugaard.

Han tænker dog også på sine kommende optrædender. Entertaineren, der blandt andet er kendt for sin specielle tøjstil, har benyttet lejligheden til at bestille et jakkesæt, lavet af viskestykker, på højskolens systue.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.