Jagt på skattesnylterne

Aalborg var torsdag den første danske by til at bekæmpe skattesnyd gennem en cykelkaravane

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Cykler med balloner, skilte og badges skulle torsdag signalere, at skattespekulation er uacceptabelt, da Mellemfolkeligt Samvirke indledte sin landsdækkende cykelkaravane ”Tour de Future” på Gammel Torv. Karavanen er en del af foreningens kampagne ”Tæm skattesnylteren”, der sætter fokus på skattespekulation blandt virksomheder i udviklingslandene. Gammel Torv var i den anledning omdannet til et ’skatteparadis’ med palmer og strandstole.

- Jeg tror efterhånden, det er ved at gå op for folk, at brug af skattely er et problem herhjemme, men mange ved ikke, at det rent faktisk er et endnu større problem i udviklingslandene, hvor man ikke har de samme skatteinstanser til at overvåge området, fortæller Mellemfolkeligt Samvirkes Politik og Kampagnechef Nils Brøgger.

Udviklingslandene mister hvert år op mod 900 milliarder kroner i tabte skatteindtægter. Det er mere, end hvad de til sammen får i udviklingsbistand.

Mellemfolkeligt Samvirkes kampagne fortsætter rundt i hele landet, og vil, når måneden er omme, have besøgt 14 forskellige byer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden