James Bond i nye superbiler

Agent 007 og skurkene i næste film kører i biler som Aston Martin DB10 og Jaguar C-X75

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TYSKLAND:Mens nogle glæder sig til det store motorshow i Frankfurt som til juleaften, har andre det på samme måde med nye James Bond-film. I år kunne det hele kombineres på Jaguar Land/Rovers stand, hvor en stribe biler fra den kommende 007-film, Spectre, fyldte godt op i messelandskabet.

I Frankfurt tog således en Jaguar C-X75, en Range Rover Sport SVR og en specialbygget Land Rover Defender noget af opmærksomheden fra den nye Jaguar F-Pace, som ellers drager blikke.

C-X75, der er den mest sofistikerede Jaguar sportsvogn til dato, drøner i filmen gennem Roms gader med skurken Hinx - spillet af David Bautista - bag rattet i jagten på Bonds DB10’er.

Kom aldrig i produktion

C-X75, der har 780 hk og er drevet af elmotorer med strøm fra en diesel-gasturbine, skulle have været i produktion og bygget i 250 eksemplarer, men den del faldt til jorden. Nu får vognen imidlertid en filmrolle i stedet.

Bond-fans kan til gengæld også glæde sig over, at Hinx er tiltænkt den rolle-type, som den store modspiller, Jaws, havde i film som The Spy Who Loved Me og Moonraker

C-X75 er lige som Range Rover Sport SVR med V8-motor og 550 hk tilrettet filmen sammen med det nye selskab Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, der i nærmest James Bond-agtig stil bygger biler til helt specielle formål.

Det gælder også SVR’en, der fik specialkonstrueret bund og hjul til at kunne klare optagelser af action scener i Østrig.

Den sorte Defender stod i øvrigt i Frankfurt som var den taget direkte ud af filmen, nemlig møgbeskidt efter en biljagt på grusveje.

DB11 model på vej

Samtidig udlader Aston Martin, som dog er blevet hjemme på de engelske øer, heller ikke at gøre opmærksom, at Daniel Craig jagter slemme fyre i sin DB10, der er en håndbygget model, kun produceret til James Bond-filmen, og angiveligt er bestykket med en V8-motor fra Mercedes tuneren, AMG.

Den skal vise designet på kommende modeller, hvor den næste kommer til at hedde DB11, har Aston Martin netop afsløret.

De, som vil mærke suset, kan glæde sig over, at fabrikken markerer, at man har arbejdet tæt sammen med den højt profilerede agent i 50 år, hvor han i mange tilfælde har foretrukket Aston Martin som firmabil.

Det startede med Sean Connerys DB5’er og er siden fulgt op med en stribe modeller. Derfor kan en lille skare af købere da også være heldig at få fingre i en specialudstyret DB9 GT James Bond Edition.

Bond filmen Spectre får premiere 30. oktober.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Luk