29-årig anholdt igen-igen: Kørte sprit- og narkokørsel i minilastbil

Han skylder i forvejen et års fængsel i domme for samme kriminalitet, oplyser Nordjyllands Politi

Arkivfoto

Arkivfoto

KAAS:En 29-årig mand fra Kaas blev lørdag aften - endnu engang - anholdt for kørsel i spiritus og narkopåvirket tilstand. Det er han ikke den eneste, der gør, men ifølge vagtchef Henrik Beck hos Nordjyllands Politi, så er den 29-årige mand notorisk kendt for at køre spirituskørsel eller at køre bil i narkopåvirket tilstand - i øvrigt uden at have kørekort.

- Han er fradømt sit kørekort, han har adskillige domme bag sig for lignende kriminalitet, han skylder at afsone mere end et års fængsel i tidligere domme, og lokalbefolkningen i Kaas- og Pandrupområdet kender ham og kontakter os, hver gang han bliver observeret af folk kørende i bil, fortæller vagtchefen.

Det var da også en anmeldelse fra en lokal borger lørdag aften klokken 19.25, der førte til den 29-åriges anholdelse - nok engang. Han blev anhold en halv time senere og har overnattet på politigården i Aalborg.

- Lørdag kørte han i en minilastbil, og med mine 40 års erfaring i politiet er det kun et spørgsmål om tid, før han med sit kørselsmønster invaliderer eller kører en tilfældig ihjel, lyder det fra Henrik Beck.

Den 29-årige er som nævnt fradømt sit kørekort i flere omgange, og politiet er søndag i gang med at undersøge, om minilastbilen tilhører den 29-årige.

- Så vil vi nemlig beslaglægge minilastbilen, der i øvrigt var udstyret med stjålne nummerplader, med henblik på konfiskation. Det kan vi gøre, fordi den 29-årige i forvejen er dømt for samme type kriminalitet flere gange, forklarer vagtchefen.

De nye sigtelser mod den 29-årige for sprit- og narkokørsel samt kørsel uden kørekort har været forelagt den vagthavende jurist hos politiet, men det er blevet vurderet, at det nye forhold ikke skal føre til et grundlovsforhør.

Den 29-årige mand bliver derfor løsladt, når politiet er færdige med efterforskningen omkring lastbilen, men han kan fortsat se frem til - endnu - et retsligt efterspil.

- Vi er glade for, at lokalbefolkningen i Kaas- og Pandrupområdet holder øje med fyren og anmelder ham, og vi skal nok komme og hente ham, hver gang han bliver anmeldt, lover vagtchefen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden