Biljagt i Brovst: Endte med at køre i sø

En politijagt endte med en dukkert i en af Bratbjergsøerne

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

BROVST/ BRATBJERG: Tirsdag eftermiddag måtte en patrulje fra Nordjyllands Politi eftersætte en 28-årig mandlig bilist i området omkring Brovst.

- En af vores patruljebiler ville bringe billisten rutinemæssigt til standsning i Brovst, men han ønskede ikke at standse, så han satte hastigheden kraftigt op, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Torben Larsen.

Politiet satte efter den mandlige bilist, der kørte til Skovsgård og derfra videre gennem Tingskoven til Tranum. Her kørte bilisten tilbage mod Brovst, hvor han vendte om og kørte til Bratbjerg.

I Bratbjerg kørte manden af ukendte grunde i en af Bratbjerg søerne.

- Betjentene måtte ud i søen og hente ham og foretage en anholdelse, siger Torben Larsen.

Manden kom ikke alvorlig til skade.

Ifølge Torben Larsen varede jagten af manden omkring et kvarters tid. I løbet af jagten havde manden overtrådt adskillige færdselslove og kørt op til 150 kilometer i timen.

Politiet ved ikke, hvorfor manden ikke standsede i første omgang, men et bud kan være, at manden havde fået frakendt sit kørekort. Samtidig oplyser politiet, at manden kørte i narkopåvirket tilstand.

Endelig er manden også sigtet for at bringe et par fodgængers liv i fare. De måtte springe ind i en busk, for ikke at blive kørt ned, da manden kørte ind ad grusvejen, der leder ind til Bratbjerg søerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Inspektionsskib sejler i ring om russiske fregatter ud for Nordjylland
Luk