Fårup sommerland

Fårup Sommerland får fornem pris takket være venligt personale

Danske Rejsejournalister hædret forlystelsesparken med Havfrueprisen

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

FÅRUP:Danske Rejsejournalister har fredag hædret Fårup Sommerland med Havfrueprisen. Det skete ved et show på Feriemessen i Herning, Ferie for Alle.

Havfrueprisen uddeles hvert år til en person eller en virksomhed, som gør noget særligt for turister der holder ferie i Danmark. Prisen er blevet uddelt hvert år siden 2007.

- Fårup Sommerland formår at skabe en helt særlig ånd og stemning i deres forlystelsespark – en stemning som man kun sjældent møder i så udbredt grad. En del af forklaringen ligger i at deres personale er enormt venlige, hjælpsomme og imødekommende og man føler som gæst, at man virkelig er velkommen i parken og på Hotel Fårup, fortæller formanden for Danske Rejsejournalister, Anne-Vibeke Isaksen.

I Fårup Sommerland er man naturligvis glade for prisen:

- Vi har gennem de seneste mange år arbejdet meget med vores gæsteservice og netop på at skabe en helt særlig Fårup-oplevelse og stemning i parken og på Hotel Fårup, siger direktør i Fårup Sommerland, Per Dam.

Fårup Sommerland har lavet sit eget akademi, der skal sikre, at alle medarbejdere bliver trænet og oplært i den rette Fårup-ånd og det servicekoncept, som forlystelsesparken ønsker skal være en bærende del af oplevelsen i parken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst