Fårup Sommerland får fornem pris takket være venligt personale

Danske Rejsejournalister hædret forlystelsesparken med Havfrueprisen

Arkivfoto: Bente Poder
Fårup sommerland 22. februar 2019 11:28 - Opdateret 22. februar 2019 11:28

FÅRUP: Danske Rejsejournalister har fredag hædret Fårup Sommerland med Havfrueprisen. Det skete ved et show på Feriemessen i Herning, Ferie for Alle.

Havfrueprisen uddeles hvert år til en person eller en virksomhed, som gør noget særligt for turister der holder ferie i Danmark. Prisen er blevet uddelt hvert år siden 2007.

- Fårup Sommerland formår at skabe en helt særlig ånd og stemning i deres forlystelsespark – en stemning som man kun sjældent møder i så udbredt grad. En del af forklaringen ligger i at deres personale er enormt venlige, hjælpsomme og imødekommende og man føler som gæst, at man virkelig er velkommen i parken og på Hotel Fårup, fortæller formanden for Danske Rejsejournalister, Anne-Vibeke Isaksen.

I Fårup Sommerland er man naturligvis glade for prisen:

- Vi har gennem de seneste mange år arbejdet meget med vores gæsteservice og netop på at skabe en helt særlig Fårup-oplevelse og stemning i parken og på Hotel Fårup, siger direktør i Fårup Sommerland, Per Dam.

Fårup Sommerland har lavet sit eget akademi, der skal sikre, at alle medarbejdere bliver trænet og oplært i den rette Fårup-ånd og det servicekoncept, som forlystelsesparken ønsker skal være en bærende del af oplevelsen i parken.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...