Knivstikkeri i Birkelse: 19-årig må fejre fødselsdag i arresten

To ud af de fem mænd, der lørdag aften blev anholdt efter et knivstikker i Birkelse, blev søndag fremstillet i et grundlovsforhør

Foto: Nordjyske

Foto: Nordjyske

BIRKELSE:En snart 20-årig mand - han fylder år senere i juni - må sande, at hans fødselsdag i 2021 bliver uden den store fejring. I hvert fald blev den unge mand ved et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring fængslet i fire uger efter et knivstikkeri på Bindeleddet i Birkelse lørdag aften.

Det bekræfter vagtchef Torben Larsen, Nordjyllands Politi.

Søndag klokken 12 blev den 19-årige sammen med en ligeledes 19-årig mand fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Hjørring, sigtet for såkaldt kvalificeret vold. De to mænd blev sammen med tre andre mænd anholdt og ført til politigården i Aalborg, efter de lørdag aften var involveret i stort slagsmål og et knivstikkeri i Birkelse.

Politiet arbejdede med sagen hele natten til søndag, og også søndag frem til ved 15-tiden var der politifolk i området ved Bindeleddet.

- Vi har fundet en kniv, som vi formoder er gerningsvåbnet til knivstikkeriet, men vi har været i området igen søndag for at lede efter yderligere spor, fortæller vagtchefen

Tre af de fem anholdte, der også er omkring de 20 år, fra lørdag aften er blevet løsladt igen uden at blive fremstillet i grundlovsforhør.

Nordjyllands Politi kan fortsat ikke afsløre alverden om årsagen til det voldsomme opgør, der altså endte i knivstikkeri.

Men ifølge politiets oplysninger har det formentlig været et drikkelag, der lørdag aften udviklede sig uheldigt og uvenskabeligt. I hvert fald kender de fem unge mænd og den forurettede alle hinanden.

Birkelse Kro lørdag aften. Foto: Nordjyske

Birkelse Kro lørdag aften. Foto: Nordjyske

Den forurettede, også en ung mand, blev lørdag aften kørt til Aalborg Universitetshospital og behandlet for sine skader. Han er fortsat indlagt, men uden for kritisk tilstand.

Anmeldelsen om knivstikkeriet kom lørdag aften klokken 19.42, og flere patruljebiler og en indsatsleder rykkede hurtigt ud til kroen på Bindeleddet i Birkelse.

I forbindelse med arbejdet lørdag aften blev Bindeleddet kortvarigt spærret af.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.