Rutsjebanerne står klar: Fårup Sommerland åbner for gæster - se hvornår

Efter regeringens beslutning om, at udendørs forlystelsesparker kommer ind under genåbningens fase 3, som træder i kraft 8. juni, har Fårup Sommerland bestemt sig for en ny åbningsdato

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

Først blev åbningsdatoen flyttet til 21. maj, og nu er den så flyttet igen. Og holder regeringens plan om, at blandt andet udendørs forlystelsesparker kan genåbne i fase 3, efter 8. juni, så står Fårup Sommerland klar til at tage imod gæster i parken fra 11. juni.

Samtidig forlænger Fårup Sommerland sæsonen, så weekenden den 26. og 27. september bliver den sidste åbningsweekend i 2020.

- Vi er meget kede af, at parken ikke åbner som planlagt, men sikkerheden for vores gæster og medarbejdere har højeste prioritet, skriver parken på deres hjemmeside.

Når Fårup Sommerland slår dørene op, så bliver besøget i parken lidt anderledes, end gæsterne er vant til.

Der skal holdes afstand, både når man står i kø og ved spisestederne. Der er opstillet håndsprit, og en del forlystelser vil køre med nedsat kapacitet, så det er nemmere at holde afstand.

Desuden beder parken om, at man bruger betalingskort og mobilbetaling i parken - og køber billetten online. så vidt det er muligt.

Hotel Fårup er foreløbig lukket for alle fest- og virksomhedsarrangementer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.