Shoppelystne må væbne sig med tålmodighed

Forårsmessen i Thorup-Klim udsættes til september; Det er bedre at være på den sikre side

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det er nu, at de forskellige aftaler og kontrakter skal indgås i forbindelse med den kommende forårsmesse i Thorup-Klim Hallen. Men hvordan bliver foråret? Bliver det coronafrit og uden restriktioner eller sker der det modsatte? Hos bestyrelsen bag forårsmessen har man valgt ikke at ville satse på, at samfundet er helt åbent. Derfor skubber de forårsmessen i marts måned til 17.-18. september, så det bliver en efterårsmesse.

- Holder vi fast i at afvikle messen til foråret, er vi bange for at komme til at hænge på en regning. Det vil vi ikke risikere, siger Henrik Agesen, der er messekoordinator.

Normalt er der hyret underholdning for 40-50.000 kroner.

- Og vi fornemmer en usikkerhed hos både foreninger som udstillere, og flere trækker følehornene lidt til sig. Der er jo ingen, der ved, hvad der kommer til at ske, og det ville være så ærgerligt at skulle aflyse, siger Henrik Agesen, der håber på, at der også er opbakning fra både udstillere som borgere til messen i september.

Messen afvikles hvert andet år, og har normalt 45 udstillere fra lokalområdet og 1800 betalende besøgende.

Messen har været afholdt siden 1988, og sidste gang var i marts 2020 - weekenden inden den først store nedlukning af landet.

- Der var vi lidt heldige, og messen gav et overskud på 90.000 kroner til de to støtteforeninger for Thorup-Klim Boldklub og Thorup-Klim Ungdoms- & Gymnastikforening, siger han.

Overskuddet fra messen er særdeles vigtigt for den daglige økonomi i de to hovedforeninger, der tilbyder en lang række aktiviteter for ikke mindst børn og unge i det daglige.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden