Skud i Fjerritslev: Gerningsvåbnet er sandsynligvis fundet

Politiet har onsdag formiddag foretaget undersøgelser ved et ældrecenter i Fjerritslev, og har fundet et oversavet jagtgevær

Politifolk på vej væk med de fundne genstande - blandt andet et oversavet jagtgevær. Foto: Martin Damgård

Politifolk på vej væk med de fundne genstande - blandt andet et oversavet jagtgevær. Foto: Martin Damgård

FJERRITSLEV:Politiet har muligvis fundet det våben, der tirsdag blev brugt, da en 53-årig mand blev ramt i hånden af skud, mens han kørte på sin knallert på Jernbanegade i Fjerritslev.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiet spærrede onsdag formiddag et område ved et ældrecenter på Tennisvej i Fjerritslev, og her kunne man se, at teknikere bar en gennemsigtig pose med et oversavet jagtgevær væk fra stedet.

- Vores vurdering er, at det er det våben, der er benyttet til at afgive skud med, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Et vidne fortalte tirsdag aften til NORDJYSKE, at han havde hørt to skud i forbindelse med skudepisoden, der skete omkring klokken 19.50.

Politiet meldte tidligere onsdag ud, at den 53-årige formentlig er blevet ramt af skud fra et haglgevær.

Skudepisoden efterforskes stadig massivt, og politiet ved endnu ikke, hvad der ligger bag skudepisoden, eller hvem der har affyret skuddene.

Frank Olsen kan oplyse, at politiet har modtaget adskillige henvendelser fra offentligheden. Blandt andet har vigtige vidner henvendt sig til den mobile politistation, da den holdt parkeret i Fjerritslev tidligere onsdag.

- Vi har fået gode spor at arbejde med, så vores efterforskning fortsætter på fuldt tryk.Vi hører forsat gerne fra personer, der har hørt eller set noget, siger Frank Olsen, der opfordrer alle med viden om sagen til at henvende sig til politiet på 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.