Familie i trafikulykke: Fire kørt på hospitalet

Lastbil og norsk Tesla i sammenstød i Tingskoven

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BROVST:En norsk familie på fire personer - to voksne og to teenagere - fik sig en brat afslutning på ferien i Danmark, da de torsdag formiddag klokken 09.20 var impliceret i et færdselsuheld i krydset Mellemmøllevej-Aalborgvej-Trekronervejen i Tingskoven mellem Fjerritslev og Brovst.

Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

- Nordmændene kom kørende ad Mellemmøllevej mod syd og fik ikke standset for den ubetingede vigepligt i forhold til Aalborgvej. Deres Tesla nåede derfor ikke over vejen, men blev ramt i bageste venstre side af en lastbil, der kom kørende ad Aalborgvej mod øst, oplyser vagtchefen.

Lastbilen nåede at bremse op, men kunne dog ikke undgå kollisionen.

- Vi fik først at vide, at der ikke var fastklemte ved uheldet, men et kvarter senere kom den modsatte melding, at der altså var teknisk fastklemte, som skulle hjælpes ud af bilerne, fortæller vagtchefen.

De fire nordmænd, to drenge på 14 og 17, samt deres forældre, en kvinde på 50 og en mand på 51, blev alle kørt til Aalborg Universitetshospital , men deres skader skulle ikke være af kritisk karakter, lyder det fra vagtchefen.

Lastbilchaufføren slap uskadt.

Uheldet i krydset betød, at Aalborgvej og den tværgående Mellemmøllevej og Trekronervej kortvarigt var spærret, men trafikken kunne forholdsvis hurtigt genetableres, lyder det fra politiet.

- Sagen bliver nu færdigbehandlet i Danmark, og så sendes den til Norge, hvor myndighederne der tager sig af resten, forklarer Karsten Højrup Kristensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.