Yderligere fire fængslet for indbrud i pengeautomat

Alle fire er rumænere - tre i 20 års alderen og den fjerde i slutningen af 30'erne

Arkivfoto <i>Foto: Peter Mørk</i>

Arkivfoto Foto: Peter Mørk

HUNE/HJØRRING:Fire mænd - der er tale om rumænske statsborgere, tre i 20 års alderen og den fjerde sidst i 30'erne - er alle blevet varetægtsfængslet frem til 11. februar. De er sigtet for at have forsøgt at bryde ind i en pengeautomat, der står ved Sparkøbmanden på Stenmarksvej i Hune.

Det oplyser anklager Eva Madsen fra Nordjyllands Politi.

Indbruddet, der også omfattede et forsøg på at rive automaten ud af sin placering i købmandens mur, blev begået natten til søndag.

Anklageren kan ikke oplyse så meget andet, da grundlovsforhøret ved Retten i Hjørring mandag over middag blev holdt for lukkede døre.

Hun kan dog fortælle, at den ældste af de fire nægtede sig skyldig i sigtelsen og kærede sin fængsling til landsretten, mens de tre andre accepterede rettens beslutning om fængsling.

- De blev alle fængslet på risikoen for at påvirke efterforskningen og på risikoen for, at de ville flygte fra retsforfølgelse, forklarer Eva Madsen.

Dermed sidder der nu fem rumænere fængslet i sagen, da en 19-årig mand, der blev anholdt umiddelbart efter indbruddet, blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør søndag eftermiddag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.