Jazz-koncert i kirken

Jens Peters Kvartet giver salmerne nyt liv i Lendum Kirke

Jens Peters Kvartet.Pr-foto.

Jens Peters Kvartet.Pr-foto.

LENDUM:Kan musikken i kirken spilles på en anden måde? Og kan orglet bruges i den sammenhæng? Det giver musikerne i Jens Peters Kvartet deres helt eget bud på, når de giver koncert i Lendum Kirke søndag 1. marts kl. 19.30. Musikken og salmerne kommer denne aften fra den rytmiske–jazzede verden med eksempler på salmer og instrumentalmusik med swing- og latinamerikansk fundament. En del af musikken er skrevet af Jens Nielsen og Peter Lindhardt Toft, som er ankermændene i Jens Peters Kvartet. Trommeslageren Ole Hjermitslev er kendt fra Lendum Skole.

Jens Peters Kvartet har specialiseret sig i at levere musik til koncert og gudstjeneste med utraditionelle musikalske iklædninger. Der er et element af det kendte i det, og så lyder det alligevel helt anderledes. Musikken udføres på mange forskellige instrumenter, og vi skal både opleve en samba for kirkeorgel, saxofon, violin og trommer og lyden af et traditionelt jazzband med saxofon, klaver, bas og trommer.

Jens Peters Kvartet består af: Peter Lindhardt Toft: Kirkeorgel og klaver, Ole Hjermitslev: trommer, Søren Baggesen, saxofon og Jens Nielsen, violin og bas.

Alle er velkomne i Lendum kirke til koncerten. Der er gratis entre, og efter koncerten byder menighedsrådet på kaffe i kirken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medier: Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk