- Jeg er virkelig rørt

Lasse Svan i tårer efter finalepladsen blev sikret

Lasse Svan var tydeligt rørt efter dne første danske OL-finale i herrehåndbold blev sikret. Foto: Henrik Bo

Lasse Svan var tydeligt rørt efter dne første danske OL-finale i herrehåndbold blev sikret. Foto: Henrik Bo

RIO DE JANEIRO: De danske håndboldherrer blev klar til den første finale ved et OL nogensinde, da holdet besejrede Polen med 29-28 efter et episk drama, der måtte ud i forlænget spilletid.

Og det var en flok rørte danske spillere, der mødte pressen efter kampen.

- jeg er virkelig, virkelig glad for, at vi vandt den kamp. Puha... jeg synes alle gør det så pisseflot. Jeg har dyb respekt for den kamp, som Niklas står. Han har fået lidt kritik, men i dag står han fuldstændig fantastisk, siger den tydeligt rørt Lasse Svan, der flere gange under interviewet lige stopper op for at få kontrol over stemmen igen.

Danskerne førte i det meste af kampen og havde også føringen i den ordinære spilletid med fem sekunder igen, da polske Dazsek halvt sidelæns og halvt i tilbagespring høvlede kuglen op i krogen med underhånd.

- Vi smider en på et fuldstændigt vanvittigt mål, og så spiller vi så alligevel en forlænget spilletid, som vi gør. Hold kæft, jeg er glad for de drenge. Jeg har oplevet rigtig mange ting og også mange store ting, der har gjort mig rørt. Det her er også helt oppe i i toppen. Det er fuldstændig fantastisk at stå her og være sikker på en medalje. Det var det vi kom efter. Og nu kan vi spille helt frit i finalen - jeg tror ikke, der er nogen udover os selv i håndboldverdenen, der tror på, at vi kan vinde den kamp, siger han.

- Hvordan han får den kringlet op i hjørnet omkring to mål, det ved jeg ikke. Vi har dem pakket helt ovre i højre side, og så får han den alligevel kringlet rundt om nærmest to mand. Det var helt vildt. Men det var også det, vi sagde til hinanden inden den forlængede spilletid. Sådan et mål kan vi ikke gøre noget ved. Havde de nu scoret et mål, hvor den hopper to gange og triller ind, så havde vi været bitre. Men det der kan du ikke gøre noget ved, siger han.

Finalen mod Frankrig spilles søndag klokken 19.00 dansk tid.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.