Jesper Jensen: Jeg er optimistisk

Aalborg Håndbold åbner i dag Champions League-sæsonen mod de franske mestre fra Dunkerque

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DUNKERQUE:Aalborg Håndbold skal i eftermiddag forsøge at revanchere det pinlige nederlag til Århus Håndbold, hvor nordjyderne kun formåede at score tre mål i første halvleg.

Jesper Jensen har taget sin trup en tur med sydpå til Dunkerque i det nordlige Frankrig, hvor de franske mestre venter i første runde af Champions League-gruppespillet, og træneren lover, at spillerne er ovenpå igen, efter blamagen i Aarhus.

- Kampen i Aarhus var så håbløs, at jeg slet ikke kan forestille mig, at det kan ske igen. Vi har haft et par individuelle snakke med spillerne, og jeg tror på, at vi rejser os mod Dunkerque, siger Jesper Jensen, da NORDJYSKE har sat ham i stævne på hotellet i centrum af Dunkerque.

Dunkerque-holdet bugner ikke ligefrem af store håndboldnavne, men Jesper Jensen har dog en sund respekt for franskmændene.

- Det er selvfølgelig et dygtigt hold, men jeg synes faktisk ikke, de er så skræmmende. Det er et super stærkt forsvar, mens de er mere statiske i deres angrebsspil – de minder faktisk ret meget om os selv, siger træneren, som er overbevist om, at Aalborg Håndbold har en chance i eftermiddag.

- Jeg er optimistisk. Når man tager ned og skal møde de franske mestre på udebane i den første kamp i Champions League, så burde man måske ryste lidt i bukserne, men sådan har jeg det ikke. Vi er ikke favoritter, men vi har helt bestemt en chance, siger Jesper Jensen

Den unge nordmand Sander Sagosen er tvivlsom til eftermiddagens opgør, mens Martin Larsen, Marcus Mørk og Olafur Gustafsson fortsat er ude med skader.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.