Jessen: Det er så vigtigt

Offensivspilleren var igen dominerende for Hobro

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Bo

RANDERS:Med sejren på 1-0 i Randers torsdag aften har Hobro endegyldigt sikret sig endnu en sæson i Alka Superligaen. Samtidig betyder de tre point, at Hobro har taget point fra samtlige modstandere i Superligaen, og dermed er alle mål indfriet.

En af de toneangivende spillere var endnu engang Mads Jessen, der har spillet et strålende forår for hobroenserne, og han kronede en stor præstation med en fremragende assist til Mads Hvilsoms sejrsmål.

- Vi var lidt under pres i de første 45 minutter, men vi tvang dem til at slå mange indlæg, og det kan vi godt lide. Og samtidig har vi også en målmand, der virkelig kan finde ud af at tage med hænder. Og så spillede vi lidt mere frit efter pausen og slap tøjlerne en anelse, og det forbedrede vores spil, siger han.

- Mit efterår var virkelig ikke særlig godt, og der var mange gange, hvor jeg end ikke var i truppen. Men jeg har fået chancen i det her forår, og det har også været med til at give mig selvtillid. Og så har jeg løftet mig sammen med holdet, siger Mads Jessen.

Der er nu tre point op til Randers på fjerdepladsen, men lige nu er det den nye sæson i Superligaen, der fylder mest.

- Det er virkelig fedt, at vi har nået vores mål. Og så kan det jo nærmest ikke ske et bedre sted end i Randers, griner han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.