Jetsmark OldBoys vandt Jammerbugt turneringen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var en flot kurv til Anders Esholm Jensen for at føre indberetning af resultater igennem hele sæsonen på bedste vis. Foto: Flemming Dahl Jensen

Fem fodboldbaner i Jetsmark IF dannede fredag ramme om den 18. og sidste runde i 11 mands fodbold for Grand Oldboys i årets Jammerbugt Turnering.

Jetsmark IF blev en sikker vinder med 43 point og på 2. pladsen fulgte Birkelse med 31. point og det samme fik Frøstrup/Hannæs på 3. pladsen.

Efter slutfløjtet af de fem kampe var der stor fællesspisning og hygge i Jetsmarks lokaler og der var selvfølgelig uddeling af præmier til de tre første placeringer og det er også en god tradition at sidste pladsen og de mest fair spillende hold bliver belønnet. I år tilfaldt disse priser til det samme hold - Tranum/Hjortdal.

I år var der en ekstra fair pris, og den gik til Nørhalne.

En dommer så ikke at en bold var i mål, men Nørhalnes målmand sagde, at den var inde over stregen. Det skulle selvfølgelig belønnes med en pris.

Alle priser/pokaler er ens - nemlig en helflaske snaps.

Nu skal grand Oldboys spillerne i gang med at spille indendørs fodbold og til april 2017 går den nye udendørs sæson i gang igen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst