Jonas Dal ville sætte pengene på Hobro

Første skridt mod Superligaen skal tages mod Fredericia i forårspremieren

Jonas Dal ville spille på Hobro som oprykker. Arkivfoto: Thomas Hansen <i>Foto: Thomas Hansen</i>

Jonas Dal ville spille på Hobro som oprykker. Arkivfoto: Thomas Hansen Foto: Thomas Hansen

HOBRO:Flere bookmakere har Hobro IK som favorit til at sætte sig på én af de to oprykningspladser til Superligaen, og nordjyderne skal tage første skridt på vejen, når Fredericia torsdag aften kommer på besøg.

- Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven, og jeg tror nu også, at det bliver en rigtig god kamp for os, siger cheftræner Jonas Dal.

Hobro IK har ni point at give af i tabellen, og de tre første kampe bliver meget vigtige for nordjyderne. Efter kampen mod Fredericia venter oprykningsaspiranterne fra Silkeborg IF og AC Horsens.

Med hjertet og hovedet

Hobro IK har på papiret et vanskeligt startprogram, men klubbens cheftræner tøver alligevel ikke, da han bliver bedt om at svare på, hvor han ville placere sine sparepenge, hvis de skulle indgå i et væddemål på en oprykker.

- Jeg ville selvfølgelig sætte pengene på Hobro, men det ville være lige så meget med hjertet som med hovedet, og så må man jo i øvrigt ikke spille på egne kampe, så det kunne jeg aldrig finde på, siger han.

Cheftræneren har måttet se bort fra Martin Thomsen, Mathias Bersang Sørensen og Dennis Høegh i dele af opstarten, men ellers er truppen fit for fight.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.