JSI vil gerne flytte

Målet er at samle alle aktiviteter ved hal og skole i Jerslev

Jerslev-Sterup Idrætsforening (JSI) vil gerne flytte, så banerne kommer til at ligge sammen med hallen og skolen. I morgen har de strategi- og udviklingsdag. Foto: Henrik Louis

Jerslev-Sterup Idrætsforening (JSI) vil gerne flytte, så banerne kommer til at ligge sammen med hallen og skolen. I morgen har de strategi- og udviklingsdag. Foto: Henrik Louis

JERSLEV:Jerslev-Sterup Idrætsforening vil ikke sidde med hænderne i skødet og se, at udviklingen går den forkerte vej. Det er baggrunden for, at idrætsforening søndag holder strategi- og udviklingsdag i klubhuset på Anlægsvej i Jerslev. Der kigges frem mod år 2020.

- Jerslev Sterup IF Fodbold har en lang historie med mange store øjeblikke og klubben har gennem mange år styrket det sociale fællesskab i byen og været et fast holdepunkt for mange ungdomsspillere, seniorspillere samt trænere og ledere, påpeger formand for JSI-Fodbold, Kurt Jensen.

- Selv om vi har en god klub, har vi i bestyrelsen drøftet den udvikling, der sker i byen og i vores naturlige opland, hvor de fleste af vore spillere kommer fra.

- Mange flytter fra området, skolestrukturen er ændret med risiko for flytningen af overbygningseleverne og vi kan se tegn på et faldende medlemstal - specielt i ungdomsafdelingen. I de senere år har vi også haft sværere ved at skaffe frivillige nok til opgaver i klubben.

- For at sikre det bedst mulige udgangspunkt for beslutninger om fremtidens Jerslev-Sterup IF, har vi i bestyrelsen besluttet at inviterer til en udviklingsdag, hvor vi håber at få Idéer og inspiration til hvad vi som klub kan gøre for at vende udviklingen og tilpasse os de nye ”markedsvilkår”.

- Bestyrelsen har haft besøg af klubrådgiver Peter Overby fra DBU. Han vil også komme denne dag og guide os gennem dagen.

- På dette møde drøftede vi forskellige udviklingsområder og for at strukturere dagen bedst muligt har vi udvalgt følgende 3 områder, som vi vil bearbejde søndag.

Det er en eventuel flytning af klubbens anlæg og baner til skole og halområdet. Dertil kommer udvikling af ungdomsafdelingen og frivillighedsstrategi. Endelig bliver der en ideudvikling - nye tiltag og projekter i Jerslev-Sterup IF.

Efter indlæg fra bestyrelsen og Peter Overby vil alle komme til at arbejde med de tre emner, så der bliver rig mulighed for en god debat.

- Efter strategidagen vil bestyrelsen arbejde videre med dagens input og mestrelevante idéer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.