Fjerritslev

Jubilæum blev fejret med æblekage

Helga Jensen har været hos Kirkens Korshærs genbrugsforretning i et kvart århundrede

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Venskabet med kollegerne i butikken har stor betydning for Helga Jensen. Foto: Lars Pauli

FJERRITSLEV:I 25 år har Helga Jensen været en fast del af medarbejderstaben hos Kirkens Korshærs genbrugsbutik på Søgade i Fjerritslev. Det blev fejret på behørig vis med diplom, kaffe og rigelige mængder æblekage med flødeskum. Hun kan nu se tilbage på mange år med mange gode oplevelser.

Helga Jensen begyndte i forretningen, som i sin tid lå på Vestergade, i maj måned 1990. I starten var hun fuldtidsansat, men de sidste år har hun været i forretningen hver torsdag.

- Jeg nyder, at kommer herind. Her er et fantastisk kammeratskab og jeg får kontakt til mange kunder. Det kan jeg virkelig godt lide. Dernæst er det jo også godt at gøre en god tjeneste, siger Helga Jensen, mens hun viser rundt i forretningen, hvor man kan købe nips, møbler og tøj. Det er specielt tøjet, der bliver solgt meget af. Og Helga Jensen har været med til at klæde mange forskellige typer mennesker på.

- Der har været alt lige fra landevejsriddere til unge mennesker. Og ja, alle mulige typer. Det kan være folk, der skal til polterabend eller med til 70’er fest, siger Helga Jensen, som har i sinde at fortsætte lige så længe, som helbredet tillader det.

- Jeg kan slet ikke undvære at skulle herind hver torsdag. Det betyder bare så meget for mig.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.