Jubilæumsgaven til barndommens land

Tre Sydthy-klubber fik hver 56.000 kr. af Danish Crown-direktør

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SYDTHY:En gave til nogle af de klubber, som betød meget for Kjeld Johannesen, da han voksede op i Bedsted. Og til en enkelt klub i Sydthy, hvor topchefen for Danish Crown er aktivt medlem i dag.

Det var ønsket fra den administrerende direktør, da han for nylig fejrede både 60 års fødselsdag og sine første 25 år i den slagterikoncern, som i dag hedder Danish Crown, og som under Kjeld Johannesens ledelse har udviklet sig til en af verdens allerstørste i branchen. Han er i dag chef for 27.000 medarbejdere på verdensplan.

- Alt det er lykkedes, fordi jeg havde en god opvækst i Bedsted, sagde Kjeld Johannesen ved en sammenkomst lørdag formiddag i Sydthy Golfklubs klubhus.

Gratulanterne lyttede til nemlig hans ønske og indbetalte i alt 168.000 kroner via en særlig internetportal. De penge har Kjeld Johannesen nu fordelt ligeligt mellem KFUM-spejderne i Bedsted, Bedsted Idrætsforening - og så altså Sydthy Golfklub. 56.000 kroner blev der til hver af de tre foreninger.

Og selv om det er længe siden, Kjeld Johannesen flyttede fra Thy, kunne han sætte repræsentanterne for alle tre foreninger på plads i netværket: Harald Hansen, gruppelederen for KFUM-spejderne har været smed på slagteriet i Hurup, hvor Kjeld Johannesen i sin tid startede som lærling. Samme sted var faren til den nuværende formand for Bedsted IF, Kresten Poulsen, i sin tid forvalter.

Og Bjarne Møller Larsen, der er PR-ansvarlig i Sydthy Golfklub, har en fortid som salgsdirektør hos Steff-Houlberg i Ringsted. Samme slagteri, hvor Kjeld Johannesen var produktionsdirektør.

Spiller golf i Sydthy

Kjeld Johannesen er medlem af en golfklub i Randers, hvor Danish Crown har sit hovedsæde. Men han og hustruen Inge Lis - der i øvrigt også er thybo - har også medlemsskab til Sydthy Golfklub, hvor de gerne kommer og spiller, når de er i sommerhus i Agger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi og kommune undersøger henvendelse om muligt overgreb i børnehave
Luk