Jubilæumsplaner i Østervrå Idræts- og Kulturcenter

Jubilæet er fastlagt til at starte 19. august

Hanne Vibeke Holst kommer til Østervrå d. 28. august.

Hanne Vibeke Holst kommer til Østervrå d. 28. august.

ØSTERVRÅ:Østervrå Idræts- og Kulturcenter har eksisteret i 40 år. Det markeres med jubilæumsfest og jubilæumsarrangementer.

- Den helt nøjagtige dato for jubilæet er 19. august, men på grund af sommerferien har vi valgt at skubbe arrangementet en uges tid, forklarer halinspektør Søren Kiil.
- Vi vil rigtig gerne markere de første 40 år, og det har vi valgt at gøre med forskellige tilbud til alle vore mange trofaste brugere, byen og oplandets borgere, forklarer halinspektøren.
- Vi synes selv, at vi har fået strikket et rigtig fint og alsidigt program sammen, godt hjulpet af flere af vore faste samarbejdspartnere.
Et af eksemplerne er Østervrå Pensionistforening, der har valgt at lægge deres årlige høstfest i umiddelbar tilknytning til jubilæet. Festen får denne gang en ekstra dimension med besøg af den kendte duo Lis og Per.
En anden spændende oplevelse er, når forfatteren Hanne Vibeke Holst gæster Østervrå Kulturhus tirsdag 28. august. Det bliver Torslev Sogns menighedsråds bidrag til jubilæumsfestlighederne.

Jubilæumsfest

Lørdag den 25. august er fastsat til jubilæumsdagen. Den indledes af Springteam Nordjylland og gæster udefra med en imponerende opvisning i trampolinspring. ØVI Badminton byder også på sublime sportspræstationer, når der blændes op for badminton på højeste plan fra Vendsyssel Elite Badminton.

Kulturhuset danner rammen om aftenens jubilæumsfest, der byder på spisning, kabaret fra Vendsyssel Teater og dans. Alle interesserede er velkomne til festen. Billetter kan købes allerede inden sommerferien ved henvendelse til Østervrå Hallen.
- Ingen kan overhovedet gøre op, hvor stor betydning hallen har haft, men alle kan helt sikkert blive enige om, at den har haft overordentlig stor betydning. Derfor håber vi også, at rigtig mange har lyst til at være med til at markere de første 40 år.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.