Jubilæumsudvalg har ret travlt

50 år med boldklubben Try Thorshøj - og et program med masser af events

I Try-Thorshøj boldklub er der for første gang Mini-Maxi fodboldskole. Arkivfoto Lars Pauli. <i>Pressefotograf Lars Pauli</i>

I Try-Thorshøj boldklub er der for første gang Mini-Maxi fodboldskole. Arkivfoto Lars Pauli. Pressefotograf Lars Pauli

SÆBY:Den 8. september er det 50 år siden Try Thorshøj Boldklub blev stiftet – det skal fejres.

Et talstærkt jubilæumsudvalg er i fuld gang med at tilrettelægge et velspækket program med både traditionelle og helt nye indslag.

Jubilæumsudvalget, der består af Anita Andersen, Mogens Andersen, Margit Pedersen, Lotte Krøger Johansen, Anette Staun, Annika Thomsen og Henrik Jensen har indtil nu holdt kortene tæt til kroppen - så tæt at formand og næstformand i TTB kun har fået til opgave at nikke ja til budgettet.

– Nu er vi klar til at løfte sløret og sætte gang i løjerne. Planen er at markere jubilæet på forskellig vis frem til den egentlig jubilæumsdato. Og der bliver oplevelser og tilbud til både store og små, afslører udvalget.

Spækket program

Jubilæet skydes for alvor i gang nu på fredag. Ugen efter går næste programpunkt rent ud sagt i luften – når Pigeraketten onsdag 28. maj letter fra Thorshøj Stadion. Det er DBU’s tilbud til piger i alderen fra 5-11 år, og den byder på en sjov dag med mange aktiviteter.

Thorshøj Revyen er i fuld gang med at øve på årets forestilling, der sikkert også kommer til at stå i jubilæets tegn. Ingen kan vide det endnu, men sideløbende med revyens forberedelser, er klubudvalget bag årets Idrætsuge også i fuld gang med dets forberedelser.

– Der bliver helt sikkert ekstra tryk på den i år, og Thorshøj Stadion kommer til at summe af liv fra den 20. juni til og med den 29. juni. Der er bl.a. planer om at sætte særligt fokus på klubbens historie med en udstilling af protokoller og billeder.

– Vi håber også på, at vi kan få nuværende og tidligere medlemmer til at fortælle om deres oplevelser og erindringer om TTB.

Knapt nok er den travle uge overstået før TTB’erne kaster sig ud i helt nye udfordringer – nemlig Mini og Maxi - DGI Fodboldskole i uge 27. Det er første gang klubben skal afholde det fem dage lange fodboldtilbud til børn i alderen fra 5-8 år og 5-15 år.

I sommerferien går aktiviteterne på pause, men i kulisserne arbejdes der videre. En lille gruppe har fået til opgave at skrive foreningens historie i et jubilæumsskrift. Og så bliver børnene i indskolingen inviteret til et jubilæumsarrangement i sensommeren - og så er der jubilæumsreceptionen og festen 6. september.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.