Julefrokost reddet fra brand i Kulhuset

Krik og Omegns Beboerforening fik ok fra skorstensfejeren

Der blev ikke meget brug for Thisted Brandvæsen, da alarmen gik lørdag over middag fra Kulhuset i Krik. Branden var stort set slukket igen ved brandvæsenets ankomst. 	Foto: Peter Mørk

Der blev ikke meget brug for Thisted Brandvæsen, da alarmen gik lørdag over middag fra Kulhuset i Krik. Branden var stort set slukket igen ved brandvæsenets ankomst. Foto: Peter Mørk

KRIK:Det kunne være gået galt, da Thisted Brandvæsen lørdag over middag blev kaldt ud til en brand i Kulhuset i Krik, indviet som lokalt kulturhus og mødested i september i år.

Det viste sig dog ved brandvæsenets ankomst, at branden stort set var slukket igen, fortæller indsatsleder Rasmus Tollak. Det var en brændeovn, som havde antændt noget træbeklædning i nærheden. Brandvæsenet afmonterede denne træbeklædning og luftede ud, hvorefter brandfolkene trak sig tilbage.

Det er Krik og Omegns Beboerforening, der var i gang med at forberede aftenens julefrokost, da der pludselig gik ild i træbeklædningen. Det oplyses fra foreningen, at man man nu efterfølgende har haft besøg af skorstensfejeren, som har sagt god for, at festen gennemføres.

Opdateret kl. 17.20.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
23-årig skyldig i at have dræbt 27-årig efter bytur - kammerat frifundet
Luk