Julemarked på Børglum Kloster

Kirsten Olsen
Minikoncerterne i klosterkirken, der opføres alle dage med familiens døtre Anne-Marie og Benedicte Rottbøll er tilløbsstykker. Foto: Arkivfoto.
14. november 2016 08:22

De to sidste weekender i november nemlig den 18., 19. og 20. november & 25., 26. og 27. november kl. 10-17 er der Julemarked på Børglum Kloster, Børglum Klostervej 255, 9760 Vraa.

- Traditionen tro er der åbent i de private julepyntede stuer. Café Vognporten er dekoreret med julestemning i hjerter og gran, mens lys og et yndigt krybbespil er stillet op i klosterkirken, forsikrer Børglum Klosters marketingschef Benedicte Rottbøll.

Julemarkedet vil også byde på musik i år med nisseorkester i klostergården. Dertil en minikoncert i klosterkirken, der opføres alle dage med familiens døtre Anne-Marie og Benedicte Rottbøll.

I Østfløjen er der boder i alle tre etager med en bred vifte af kunst, smykker, keramik, træskæring, dekorationer og meget mere. Hestestalden fyldes med boder med alverdens delikatesser, øl, bjesk og meget mere.

Caféen vil i juleweekenderne være åben og servere alt, hvad der hører til på et traditionelt julebord, og i det gamle herregårdskøkken serveres der varme norske sveler pandekager og gløgg.

- Børglum Kloster er som bekendt hjemsted for optagelserne af TV2 julekalenderen Ludwig og Julemanden, der til dags dato den mest sete julekalender i dansk historie. Den genudsendes her op til jul i 2016, slutter Benedicte Rottbøll.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...