Julestemning i Kvissel

Julemarked og julekoncert samler byen

Der er plads til flere udstillere på årets julemarked. Privatfoto

Der er plads til flere udstillere på årets julemarked. Privatfoto

KVISSEL:Traditionen tro holdes en række hyggelige arrangementer i Kvissel. Det er for eksempel julemarked, julekoncert og juletræ.

Søndag den 30. november julehygges der hele dagen i Kvissel.

Initiativtagere til arrangementerne er Kvissel Borgerforening, Kvissels Venner og Menighedsrådet.

For andet år i træk afholdes julemarked på Kvissel Station fra kl. 10-16. Julemarkedet byder på håndlavede produkter og brugskunst, heriblandt julepynt, træfigurer, kniplinger, malerier, glaskunst, strik, håndlavede julekort, collager samt julekranse og dekorationer. Blandt udstillerne er den lokale trædrejerklub, som er kendt for deres fine unika til fordelagtige priser. Her er rig mulighed for at finde personlige og unikke julegaver og julepynt.

Bliver der brug for en pause fra juleshoppingen, er der også mulighed for at købe en lille forfriskning.

Julekoncert i kirken

Kl. 15 er der julekoncert i Kvissel Kirke, hvor Frederikshavn Bykor synger julen ind. Efter julekoncerten tændes byens juletræ kl. 16. på Kvissel Torv.

Juletalen holdes af sognets præst Erik Colding-Thaysen. Dagen afsluttes på Stationen på bedste julemaner med gløgg, kakao og æbleskiver, fra kl. 16.30-17.30. Kom og deltag, og oplev julehumøret og kreativiteten her i udkanten.

Kreative borgere i Frederikshavn Kommune er meget velkomne til at tilslutte sig julemarkedet. Der er stadig få ledige pladser på årets marked. Det er også muligt at reservere en stand til næste års julemarked. Interesserede kan kontakte julemarkedets tovholder Majbrit L. Karlsen på tlf. 21170633.

Julematine

Kvissels Venner gentager succesen og inviterer til en hyggelig eftermiddag med levende musik på Kvissel Station, søndag d. 7. december kl. 14. De lokale musikere, Søren Pors, Jørgen Nabe og Birgit Brassøe, vil spille swing/jazz-musik og underholde med fællessange. Der vil blive rig mulighed for at komme i den rette julestemning

Alle er velkomne, tag naboen med og støt os ved at møde op og få en hyggelig eftermiddag med sang og musik. Arrangementet koster kun 30 kr. inkluderet gløgg, kaffe og æbleskiver, serveret til svingende musik i hyggelige omgivelser.

Syng julen ind

Ådalens sangkor ved organist Knud-Erik Thrane synger julen ind i Skærum Kirke den 3. december og den 11. december i Åsted Kirke. Begge koncerter starter kl. 19. Mød op og nyd julens smukke toner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.