Justesen og Egholm lukker af hos Hobro

Defensiven giver nyoprykkerne en stærk base i superligakampene

Claus Jensen
Foto: Michael Koch
Fodbold 1. september 2014 06:27

HOBRO: Superligaens bedste defensiv løber ind på DS Arena mandag aften, når FC Vestsjælland er gæster i 6. spillerunde. Hobro har blot lukket tre mål ind i debutsæsonen i landets bedste række, og de blev alle sat ind helt tilbage i juli måned.

- Vi har stået fint i defensiven, selv om vi var lidt utilfredse med at lukke tre mål ind efter standardsituationer i de to første kampe. Det synes jeg dog, at vi har fået rettet op på siden, men nu kommer den ultimative test mod FC Vestsjælland, der er meget stærke i luftspillet, siger anfører Mads Justesen.

Han udgør sammen med Anders Egholm et par fysiske fyrtårne i Hobros midterforsvar. Duoen har deres svagheder, når det gælder fart og teknik, men det har modstanderne ikke formået at udstille endnu.

- Vi har slet ikke lukket mål ind i åbent spil, og det er en kæmpe cadeau til hele holdet, for det viser, at vi står godt i vores udgangsposition. Senest mod FC Nordsjælland synes jeg også, at vi var enormt skarpe til at forsvare - også på standardsituationerne - så det er meget positivt at notere sig, forklarer Anders Egholm.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...