Kål på Halkær Kro

Man kunne blive skrevet op til juleanden, købe krondyr, lam og middagsretter

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HALKÆR:Bestillingslisten var allerede halvlang ved middagstid på Økologisk Slagtefestival på Halkær Kro søndag. Mange havde allerede skrevet sig op til juleanden og det er åbenbart ikke spor for tidligt.

- Det er nu det skal gøres, forklarede den lokale økologiske landmand, Trine Bech fra Spirelyst Gårdbutik.

Hun havde travlt ved sin bod, der udover at bestyre bestillingslisten til juleanden solgte kyllinger, æg, kamsteg, lam og ged.

Der var også krondyr at få i andre boder, gris, kalv, ost, mel, frugt, grønt, is og middagsretter med fokus på økologi og bæredygtighed. Og så var der grønkålene.

En hel ladfuld med økologiske grønkål kom Svend Erik Korsmedergaard med, og han havde et godt tip.

- Plant en potte med grønkål i haven, og pluk af det helt frem til april. Eller plant på altanen, sagde Svend Erik Korsmedergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden