Blokhus

Kæmpehotel blev nedkæmpet

Feriecenter Nordsøen og grundejerne ville ikke være med til, at der skulle opføres hotel med 125 værelser midt i byen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Udsigten til en nabo med 125 værelser fik Feriecenter Nordsøens ejere til at sige fra. Arkivfoto: Lars Pauli

BLOKHUS:Ejendomsudvikler John Andersens hotelplaner er knust af lokal modstand. Hotellet kostede 160 millioner kroner og ville i følge John Andersen kunne tiltrække 100.000 gæster årligt og medvirke til flere helårsturister.

Projektet involverede syv byggegrunde, hvoraf John Andersen selv ejer den ene. Men der kunne ikke opnås enighed om prisen for grundene. Desuden var projektet i høring hos Feriecenter Nordsøens ejere, der vendte tommelfingeren nedad. De var bekymrede for udsigten til en stor konkurrent som nabo og ville ikke afgive p-pladser.

- Jeg er skuffet. Jeg har prøvet på alle mulige måder, men det kan ikke lade sig gøre. Det er synd for byen. Jeg føler, vi var langt henne i forløbet, men der er åbenbart delte meninger om, hvorvidt der skal være sådan et hotel i Blokhus, siger John Andersen.

Han håber, at tiden bliver mere moden til hotelplanerne i løbet af et år eller to. Men lige nu vil han ikke stå i spidsen for hotelplaner i Blokhus. Han opfordrer andre, der mener de har evnerne til at få enderne til at mødes til at melde sig på banen, så vil han gerne afgive såvel projekttegninger som grund til det rette projekt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.