Kærlig hånd til Landingspladsen

Huse på Stenbjerg Landingsplads renoveret for i alt 1,5 mio. kr.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STENBJERG:- Nu satser vi på, at der skal gå 15 år igen, før det trænger. Men det er jo et barskt miljø hernede, så husene er udsatte.

Sådan lyder det fra Tina Kristensen, formand for Foreningen til Bevarelse af Stenbjerg Landingsplads.

I går kunne hun og den øvrige otte mand store bestyrelse stolte vise resultatet frem af den renovering, der blev påbegyndt i uge 42 sidste år.

Det lille og store spilhus har begge fået lagt tagpap på i stedet for eternittag, og redskabshuset med de grønmalede døre har fået helt ny bagmur og nyt tag.

Petroleumshuset har fået nyt tagpap og er nymalet - og alle vinduer og døre på hele landingspladsen er gennemgået, hvorefter de rådne er skiftet.

Et helt nyt (opvarmet) mødelokale er indrettet i et hjørne af fiskerhuset, og herinde har kølerummet også fået en omgang, blandt andet med ny dør.

Den lokale fiskeriforening har 20 aktive medlemmer.

Vinterens renovering af Stenbjerg Landingsplads har kostet 1,5 mio. kr., og heraf er godt 1,3 finansieret af A.P. Møllers Fond til Almene Formål.

Stenbjerg Fonden har bevilget 200.000 kroner.

Tina Kristensen var 15 år ved den seneste større renovering i 2001 (til 2,2 mio. kr.), så det er første gang, at hun har været med til at styre sådan et projekt.

- Det har været spændende som formand at følge processen og være med til alle byggemøder, siger hun - og roser håndværkerne for ”virkelig at have været effektive, når vejret har været til det”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden