Kærligheden blev til had

33-årig mand smadrede sin bil ind i ekskærestens bil i Bjergby

En 33-årig mand fra Bjergby har hele tre sigtelser på nakken efter at han mandag truede sin ekskæreste på livet og påkørte hendes bil mens hun sad i den.Foto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

En 33-årig mand fra Bjergby har hele tre sigtelser på nakken efter at han mandag truede sin ekskæreste på livet og påkørte hendes bil mens hun sad i den.Foto: Bente Poder Bente Poder

BJERGBY:En 33-årig mand fra Bjergby blev mandag eftermiddag så rasende på sin ekskæreste, en 32-årig kvinde fra Bjergby, at han kan se frem til en tur i Retten i Hjørring.

Foreløbig er han sigtet for tre ting - nemlig trusler på livet, for at være til fare for andres liv eller førlighed og for forsætlig påkørsel.

Truslerne på livet leverede han i løbet af mandagen og kl. 15.40 kulminerede det hele så med at han kørte sin bil ind i kærestens bil - med hende indeni.
Det foregik på Skagen Landevej, og manden flygtede omgående fra stedet.
Ingen af parterne kom alvorligt til skade under påkørslen, ligesom bilerne nok fik buler men dog var i stand til at køre efter sammenstødet. Kort efter blev manden anholdt på sin bopæl og måtte overnatte på stationen.
Tirsdag formiddag blev manden afhørt og løsladt - men kan altså se frem til en tur i retten, hvor dommen over mandagens hidsige udskejelser falder.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.