Kager og vin i fokus

Fosdalhus udvider konceptet med kagebord til også at omfatte vinaftner

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TRANUM:Midt i den skønne natur i Fosdalen ligger Fosdalhus, som i mange mange år har været centrum for festlige begivenheder. Sommeren 2013 overtog David og Renate Andreasen Fosdalhus. Hidtil har der været budt på kaffe-kagebord hver søndag, og det bliver der ikke ændret på. Til gengæld bliver konceptet nu udvidet med vin. David Andreasen er uddannet tjener og sommelier fra det Danske Vinakademi, og han arbejder til daglig for vinfirmaet ”Vinslottet”, hvor han sælger vin til restauranter Han ønsker nu at videregive sin store erfaring med vin og derfor bliver der fra oktober arrangeret en månedlig aften med vin og tapas. Værtsparret har et samarbejde med kokkene Carlo Liberati, som har været indehaver af il Mulino i Aalborg i en lang årrække, samt Kresten Kronborg fra Feriecenter Slettestrand.

- Kresten laver noget helt forrygende mad baseret på økologiske råvarer, siger David Andreasen, der ikke selv går med drømmen om at starte restaurant midt i Fosdalen.

- Vi ønsker at beholde vores fuldtidsjobs og har vores kage-søndage og vinaftener som en fritidsbeskæftigelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.