Bannerslund

Karsten Hansen åbner Fiskefestival

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der plejer at være en rigtig hyggelig stemning på haven. Arkivfoto: Lions Bannerslund

STRANDBY:Karsten Hansen holder åbningstalen på året Fiskefestival på Strandby Havn. Fiskefestivalen er lørdag den 15. juni. Naturvejleder Karsten Hansen, der er kendt fra bl.a. TV2 Nord Offroad, holder åbningstalen kl. 11.

Formålet med Strandby Fiskefestival er at give Lions Bannerslund mulighed for at støtte humanitært og velgørende arbejde i lokalområdet, nationalt og internationalt. Det økonomiske grundlag skabes gennem publikums opbakning, fiskeribranchens sponseringer, erhvervsvirksomhedernes støtte og klubmedlemmernes frivillige indsats. Fiskefestivalen i år er den 17. i rækken, og formanden for klubbens aktivitetsudvalg Jørn Jensen oplyser, at Lions Club Bannerslund vil uddele sponsorater på denne dag.

På Strandby Fiskefestival kan der købes friske fisk, nydes fiskeretter sammen med et glas kølig fadøl. Den hyggelige stemning på havnen suppleres med musik fra kl. 10.30, hvor All Workers Brass Band åbner for festlighederne. Henrik og Henning spiller på harmonika og kl. 13 spiller Irish Waterfalls Irsk folkemusik. Der vil være mulighed for at komme ombord på Søværnets patruljeskib NYMFEN. For børnene er der forskellige aktiviteter bl.a. rørebassin med fisk fra Nordsøen Oceanarium.

Du kan læse mere om Strandby Fiskefestival og se det endelige program på www.fiskefestival.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst