Kasper Hvidt satte proppen i Mors-Thy

De danske håndboldmestre blev presset i egen hule, men så kom veterankeeperen ind og afgjorde kampen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KOLDING:To scoringer i det sidste kvarter af en håndboldkamp er ikke nok til at få point. Derfor måtte Mors-Thy Håndbold lørdag eftermiddag sluge et nederlag på 23-19 på udebane mod KIF Kolding København.

Jan Paulsens mandskab udfordrede ellers de danske mestre i egen hule og var fint med i hele første halvleg, selv om hjemmeholdet kunne gå til pause i front 13-11. Især Dane Sijan i målet stod flot.

Desværre for Mors-Thy har KIF Kolding København også en stærk keeper. Veteranen Kasper Hvidt startede ellers på bænken, men han kom på banen i anden halvleg og rullede i overført betydning gardinet ned foran sit mål.

Det satte en stopper for thyboernes fremfærd, for de havde på en fin start i anden halvleg bragt sig i front med 17-15. Derfra var der kun ét hold på banen. KIF Kolding scorede fem gange i træk, og så var de i front med 20-17. Det kom Mors-Thy sig ikke over.

Mors-Thy står nu noteret for to point efter de første fire kampe i Håndboldligaen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.