AaB

Kasper Risgård forlænger med AaB

Viceanføreren lægger et halvt år til sin aftale med klubben

Arkivfoto: Michael Koch

Arkivfoto: Michael Koch

FODBOLD:Kasper Risgård forlænger sin kontrakt med AaB. Det skriver klubben selv i en pressemeddelelse. Den 35-årige midtbanespiller havde kontraktudløb til vinter, men aftalen forlænges nu til sommer.

- Jeg er glad og stolt over at få forlænget aftalen yderligere et halvt med med den klub, som jeg holder så meget af, siger viceanføreren.

Kontraktforlængelsen sker på trods af, at Kasper Risgård ikke er fast mand i startopstillingen mere.

- Jeg er selvfølgelig bevidst om, at jeg ikke længere indgår i startopstillingen i hver kamp, men min ærgerrighed har ikke forandret sig, og det er helt klart min målsætning at bidrage mest muligt til et hold og en trup med stort potentiale og mange spændende spillere, og jeg er ikke i tvivl om, at vi inden for en overskuelig fremtid igen vil begå os i toppen af dansk fodbold, siger han.

Fra klubbens side er der også glæde over forlængelsen.

- Med sin spilintelligens, vilje, boldsikkerhed og målfarlighed vil der stadig være kampe til Risgård, ligesom hans rutine er en uvurderlig hjælp for vores unge spillere. I første omgang har vi sammen vurderet, at forlængelsen gælder indtil sommer, og så gør vi status igen engang i foråret, fortæller Allan Gaarde.

Kasper Risgård debuterede som seniorspiller i AaB og har siden spillet for Bielefield, Panionios og Silkeborg, før han vendte tilbage til Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.