Kasserer løb med hele kassen

Ældre hjælper Ældre i Thisted har mistet alle pengene, så foreningen er ophørt. Ældre Sagen overtager aktiviteter

Arkivfoto <i>Foto: Diana Holm</i>

Arkivfoto Foto: Diana Holm

THISTED:På en ekstraordinær generalforsamling 20. marts måtte foreningen Ældre hjælper Ældre i Thisted dreje nøglen om og overlade alle aktiviteter til Ældre Sagen i Thisted. Årsagen er, at foreningen har mistet alle sine penge og nu har politianmeldt deres tidligere kasserer for underslæb.

Det oplyser Carlo Hundahl, som ind til i tirsdags var formand for foreningen, som blev etableret for snart 20 år siden af Magda Andersen.

Kassereren er blevet sigtet for underslæb for knap 25.000 kroner.

- Det er simpelthen så træls, så det er på en skidt baggrund, at foreningens arbejde overgår til Ældre Sagen, siger Carlo Hundahl og fortsætter:

- Men vi er glade for den løsning, da vi ikke vil lade 50 besøgsvenner i stikken, siger Carlo Hundahl, som har været formand for Ældre hjælper Ældre i mange år.

Regninger ikke betalt

Pengene skulle være brugt på at gøre det lidt godt for medlemmerne med sommerudflugt og julefrokost, men det blev der ikke noget af.

Flere regninger var heller ikke betalt, så faktisk var foreningen forgældet, men kommunen har været behjælpelig med 10.000 kroner, så alle kreditorer har fået deres penge.

Kassereren har haft funktionen i tre år, og de to første år var alt i orden. Det var først i foråret og sommeren 2017, at det begyndte at gå galt.

Sagen er berammet til 5. april i retten i Holstebro som en tilståelsessag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.