Kat fandt hjem via Facebook

Katten Morgan fandt hjem til sin familie

Privatfoto
Katte 11. september 2013 09:42

HJALLERUP: Der kan være mange måder for katte på afveje at finde hjem på, men forleden fandt katten Morgan hjem igen med hjælp fra Facebook og Dyrenes Beskyttelses nye dyreinternat i Hjallerup.

Internatet fik indleveret en kat, som var chippet og bar præg af at have en ejer, blandt andet var pelsen velplejet. Men internatet kunne ikke slå chipnummeret op, og det var derfor umuligt at finde frem til kattens ejere.

Derfor besluttede Dyrenes Beskyttelse, der ellers normalt bruger sin hjemmeside til at efterlyse og fremlyse dyr, sig til at efterlyse kattens ejere via Facebook, og på blot et døgn var opslaget delt næsten 900 gange.

- Det skulle bare deles så hurtigt som muligt, for katten bar præg af, at den ikke havde gået ret længe, det var helt tydeligt, at der var en familie, der elskede den kat, så den blev delt så hurtigt som muligt, og det var også det, der gav pote, fortæller internatsleder Lotte Brink.

Katten er nu blevet hentet af sin ejer, der kommer fra Løgstør, og den var tydeligvis glad for at komme hjem igen, oplyser Lotte Brink.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...