Katte venter på et nyt og kærligt hjem

Kattens Værn i Aalborg har fuldt hus med ikke færre end 90 katte og efterlyser derfor nye ejere

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Jeg har siddet her længe nok, så hvad venter du på, tænker denne kat måske og gør store øjne for at få kontakt til en eventuel kommende ven og ejer. Arkivfoto: Michael Bygballe

AALBORG:Kattens Værn i Aalborg er på det nærmeste ved at drukne i katte, der alle venter på et nyt og kærligt hjem.

Indleveringen af herre- og ejerløse katte er således ved at sprænge alle rammer på internatet på Struervej 80 A i Aalborg Øst, og det efterhånden rekordstore antal katte giver nu alvorlige pladsproblemer.

Katteinspektør og internatleder Christian R. Poulsen, Kattens Værn i Aalborg, siger til NORDJYSKE, at presset er helt ekstraordinært stort lige for tiden.

- Vi har pt. ikke færre end 90 katte på pensionatet, ligesom en del killinger er blevet anbragt hos en række plejemødre rundt om.

- Man kan vist roligt slå fast, at vi har en overbelægning af katte, der siger spar to.

Frit valg på alle hylder

Christian R. Poulsen siger lige ud, at han håber, at hans nødråb bliver hørt hos mennesker, der kunne tænke sig at få en kat.

- Og netop fordi der er så mange katte, der venter på at få en ny familie, så er der omvendt også rigtig gode muligheder for kommende katteejere for at få præcis den kat med sig hjem, som man måske indtil nu ikke har vidst, at man har savnet noget så frygteligt i sit liv, bemærker han.

Katteinspektøren siger videre, at der populært sagt er næsten ”frit valg på alle hylder” forstået på den måde, at potentielle katteejere kan vælge mellem adskillige racer, han- eller hunkat og lige fra killinger fra 12 uger og helt op til voksne katte i seks-syv års alderen.

Ca. halvdelen af de 90 katte er killinger - primært huskatte.

Det koster 1150 kroner at få en voksen kat over et år med sig hjem, og killinger koster 1350 kroner.

Kattens Værn i Aalborg har normalt plads til 56 katte.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.