Gatten

Kendisser på fairway i Gatten

For 17. gang spilles der i disse dage Stjernegolf på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten.

Den mangefoldige Le Mans-vinder Tom Kristensen er blot en af mange kendisser, som i disse dage spiller Stjernegolf i Gatten. Arkivfoto

Den mangefoldige Le Mans-vinder Tom Kristensen er blot en af mange kendisser, som i disse dage spiller Stjernegolf i Gatten. Arkivfoto

GATTEN:Omkring 200 kendisser indenfor sport, underholdning og erhverv er i disse dage samlet til golfturnering på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten.

Formålet er - udover at spille golf - at indsamle penge til organisationen KidsAid, der er sat i verden for at hjælpe børn, der har fået en svær start på livet.

Tom Kristensen, Uffe Holm, Lars Ranthe, Anne Laxholm og Thomas Sørensen er blandt de mange kendte, der har afsat weekenden til at hjælpe den 17. udgave af Stjernegolf til succes endnu engang.

De hjælpes på vej af et stort erhvervsnetværk på flere end 200 deltagere, der sammen med de kendte støtter op om eventen i den gode sags tjeneste.

Ideen om Stjernegolf blev født, da Søren Bach i 2000 arrangerede afskedskamp for sin gode ven, badmintonspilleren Poul-Erik Høyer, og siden har golf-arrangementet været en årligt tilbagevendende tradition.

- Som ambassadør for KidsAid er jeg en både stolt og interesseret deltager i, hvad fonden står for og arbejder for.

- Det er et ærligt og sagligt arbejde for en god sag, der rammer plet på mange måder, siger den mangefoldige Le Mans-vinder, Tom Kristensen, der gennem flere år har været en ivrig Stjernegolf-deltager.

En anden af dem, der har været med i mange år, er komiker Uffe Holm.

For ham er Stjernegolf blevet en fast del af kalenderen og et af de holdepunkter, han ser frem til i en travl hverdag. Mest af alt, fordi det ikke handler om ham selv. 

- Jeg har været med i en årrække til Stjernegolf, og det er altid er en fornøjelse at deltage i. Hvis jeg ved min blotte tilstedeværelse kan hjælpe Kids Aid i deres det arbejde, så gør jeg det hellere end gerne, forklarer Uffe Holm. 

Stjernegolf-arrangementet blev fredag indledt med en Junior-Stjernegolf-turnering med deltagelse af ungdomsspillere fra hele landet, og fortsætter lørdag med masser af kendisser på golfbanen i Gatten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst