Kendt skuespiller efterlyser orange puddel, som ikke kan gø

En mishandlet hund, der ikke er meget større end en kat, er stukket af i Hune

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HUNE:Skuespilleren Vicki Berlin beder i en mail til nordjyske.dk om at få efterlyst en lille hund, der er stukket af. Den tidligere Vild Med Dans-deltager er også ambassadør for dyreværnsorganisationen OASA, og det er OASA’s formand, Mirja Holm, der har kontaktet Vicki Berlin. Formanden har for noget tid siden taget hunden til sig, fordi den var blevet mishandlet af sin ejer, som har slået den og skåret dens stemmebånd over.

Hunden har været med Mirja Holm og hendes mor i sommerhus i Hune nær Blokhus, og derfra løb hunden væk i lørdags. Det fik OASA til at efterlyse hunden på Facebook, og i skrivende stund er opslaget delt af næsten 600 personer. Nu er Vicki Berlin altså også gået ind i eftersøgningen.

Hunden beskrives som en orange puddel, som er meget bange. Den er ikke meget større end en kat, og den kan ikke gø. Hvis man ser hunden, vil Mirja Holm meget gerne have besked på telefonnummer 26 20 67 10.

Du kan se Facebook-opslaget, hvor hunden efterlyses, herunder:

Vores hund er løbet væk fra Blåbærskrænten i Hune, Blokhus, lørdag den 11. juli kl. 22!!!!Er der nogle, der vil hjælpe...

Posted by Dyreværnsorganisationen OASA on 11. juli 2015
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.