Kent: - Italien ingen skrækmodstander

AaB’s cheftræner mener ikke, at Danmark er uden chancer i VM-kvalkampen i aften

AaB's cheftræner tror på en dansk overraskelse i Italien i VM-kvalkampen. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

AaB's cheftræner tror på en dansk overraskelse i Italien i VM-kvalkampen. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:En afgørende VM-kvalkamp på udebane mod EM-vicemestrene på det imposante San Siro-stadion i Milano. Det lyder ikke som den lettest fordøjelige menu. Men AaB’s cheftræner, den tidligere landsholdsspiller Kent Nielsen, mener ikke, at danskerne bør betræde græstørvene på det legendariske stadion gennemsyret af ærefrygt.

- Der er måske en top med Spanien og Tyskland, som vi ikke ville have en chance for at slå på udebane. Italien er ikke et af de steder, selvom de havde et spændende hold ved EM, der spillede anderledes end man normalt ser med italienske landshold. De har meget kvalitet, men de er ingen skrækmodstander, mener AaB-træneren.
Det italienske landshold har vekslet noget mellem at spille med tre eller fire forsvarere i bagkæden. Italienernes respekt for Danmark er formentlig så stor, at de i aften i Milano mønstrer den mere konservative firebackkæde.
- Jeg er overbevist om, at italienerne også klør sig lidt i nakken og siger, at dette her altså ikke lige er den letteste hjemmekamp, fordi Danmark også har kvalitet.
- Qua, at Italien generelt aldrig scorer vanvittigt mange mål, så har vi visse chancer, for det bliver næsten altid nogle tætte opgør som de er involveret i. Så med lidt dygtighed og lidt tur i den, så scorer vi også på de få chancer, som vi får, siger Kent Nielsen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.