Kent Nielsen på rov i AaB

Den tidligere AaB-træner tilknytter yderligere to af sine tidligere offensivspillere

Mathias Thrane følger med Rasmus Jönsson og Kenneth Emil Petersen til OB og Kent Nielsen. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Mathias Thrane følger med Rasmus Jönsson og Kenneth Emil Petersen til OB og Kent Nielsen. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

ODENSE:Den tidligere AaB-træner, Kent Nielsen, der nu huserer i OB, har været på rov i sin tidligere klub.

Tidligere mandag kom det frem, at Rasmus Jönsson ikke forlænger sin kontrakt med AaB, og nu melder OB på sin hjemmeside, at de har skrevet kontrakt med den svenske offensivspiller.

- Jeg glæder mig til at komme til OB og byde ind med mine kvaliteter. Der er mange spændende ting i gang i OB, som jeg ser frem til at være en del af. Desuden kender jeg spillestilen, og jeg ved, hvordan Kent gerne vil spille fodbold. Jeg vil gerne takke alle i Aalborg for tre fantastiske år, som jeg kun har godt at sige om. Nogle gange vil man gerne prøve noget nyt og nogle nye omgivelser, og der var OB en mulighed, som tiltalte mig meget, siger Rasmus Jönsson til OB’s hjemmeside.

Samtidig melder den fynske fodboldklub så, at en anden AaB-spiller med kontraktudløb også har sat sin underskrift på en aftale med OB. Således er også Mathias Thrane at finde i Odense efter sommerferien.

- Jeg er meget beæret over at skulle være en del af en stor klub som OB, som jeg ser som en klub i stor fremgang. Jeg håber på mange succesfulde år her, og jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at Kent Nielsen stadig ser et potentiale i mig, siger Thrane til hjemmesiden.

Thrane og Jönsson følger Kenneth Emil Petersen, der allerede i vinters annoncerede sit skifte til OB, ligesom de i Odense mødes med en gammel kending, nemlig Anders K. Jacobsen, der skiftede fra AaB til OB sidste år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.