KEP kigger mod fjerdepladsen

AaB håber på en FCK-sejr i torsdagens pokalfinale

19
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto Lars PauliBrøndby stadionBrøndby - Aab

BRØNDBY:Søndagens sene superligakamp mellem Brøndby og AaB sluttede 1-1, og selvom hjemmeholdet skabte de største chancer, formåede AaB-målmand Nicolai Larsen at holde Brøndby nede på en enkelt scoring.

Nordjydernes forsvarsstyrmand har intet at udsætte på pointdelingen, selvom Brøndby var tættest på sejren.

- Set over 90 minutter var det nok et fair resultat. Jeg synes, at vi spiller rigtig, rigtig flot i de første 35 minutter, men så falder vi lidt i kadence og indkasserer et dumt mål. Når alt kommer til alt, er der chancer til begge hold, og vi skal være glade for Nicolai (Larsen, red.). Jeg synes dog også, at der var optræk til mange gode ting fra vores side, men vi manglede det slutprodukt, som ellers har kendetegnet vores seneste kampe, siger Kenneth Emil Petersen.

Midtstopperen håber samtidig på en sejr til FC København i torsdagens pokalfinale mod FC Vestsjælland. En sejr til hovedstadsklubben vil åbne op for europæisk fodbold via fjerdepladsen i Alka Superligaen, og det har man lagt mærke til i Aalborg.

- Fjerdepladsen kan jo komme i spil, hvis FCK vinder pokalen, og det går vi selvfølgelig efter. Der er et stykke vej op, men alt kan ske. Der er jo fem kampe igen og 15 point at spille om, siger Kenneth Emil Petersen.

AaB er fem point efter Randers FC, der indtager fjerdepladsen i tabellen. Brøndby har et enkelt point mere på tredjepladsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.