KFUM og K vil bygge nyt ”Bjørneborg” på Nordmors

Bestyrelsen håber, at Naturstyrelsen vil give grønt lys

Gerda Buhl Andersen
Bjørneborg kunne i august sidste år fejre 90 års fødselsdag. Nu går bestyrelsen med planer om at rive de gamle bygninger ned og bygge et helt nyt hus på stedet. Hvis myndighederne ellers vil give de nødvendige tilladelser. Arkivfoto.
Morsø 1. maj 2014 07:14

MORS: Bestyrelsen for KFUM og K’s feriekoloni Bjørneborg ved Salgerhøj på Nordmors har gennem flere år haft ønske om at gennemføre omfattende forbedringer på stedet.

Et forslag til en renovering blev således allerede forrige år indsendt til Naturstyrelsen.

- Men den sagde nej til vores forslag. I stedet allierede vi os sidste år med en arkitekt fra firmaet By og Bygning. Hun har siden været i dialog med Naturstyrelsen for at finde ud af, hvad vi helt nøjagtigt må og ikke må på stedet, siger Johannes Jørgensen, der er formand for Bjørneborgs bestyrelse.

Bestyrelsen er i samarbejde med arkitekten nået frem til den konklusion, at det bedste vil være et rive hele den gamle bygning ned og så i stedet bygge et helt nyt hus.

- Det nye hus skal bygges stort set på samme sokkel. Det bliver dyrt, men med hjælp fra fonde, så skal vi nok få økonomien til at hænge sammen, siger Johannes Jørgensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...