KH gav TFC kamp til stregen

Koldby/Hørdum tabte en hård og intens fight på Thisted-scoringer i de sidste minutter

Thisteds Kingsley Mojo i kamp om bolden med KH’s Søren Gregersen. Foto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Thisteds Kingsley Mojo i kamp om bolden med KH’s Søren Gregersen. Foto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

HØRDUM:Søndagens opgør i serie 1 mellem Koldby/Hørdum og Thisted FC på Hørdum Stadion havde to dagsordner: Først og fremmest var der selvfølgelig tre point på spil, men samtidig havde Koldby-Hørdum også en plet på 0-9 fra det første opgør mellem de to at få retoucheret væk.

Og spørger man de to trænere, så lykkedes pletvasken, men de tre point gik igen til TFC, som vekslede et uafgjort resultat til 1-3 i de sidste minutter af kampen. Danni Jacobsen bragte efter tre minutter TFC foran 1-0. Acatrinie ”Pepe” Marian-Catalin udlignede i anden halvleg til 1-1, men i kampens døende minutter sikrede mål af Giancarlos Schedan og Sead Gavranovic TFC sejren.

KH-træner Elo Hansen var meget tilfreds med det, hans spillere præsterede:
- Vi kom rigtig godt ud til 2. halvleg og tog styringen, og fik også udlignet til 1-1 ved Pepe. Derefter havde vi flere store chancer, som kunne have givet os sejren, men i stedet var det Thisted, som havde heldet til sidst.
TFC’s Eigil Kjær købte ikke helt den udlægning. Set i hans optik, så styrede TFC 70 minutter af kampen, mens Koldby-Hørdum havde de 20:
- Selv om kampen vippede til sidst, synes jeg alligevel, det var fortjent, at vi vandt. Og det kunne sagtens være blevet både 1-4 og 1-5 i slutminutterne.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.