Frederikshavn

Kim Larsen giver nye og gamle numre

Sammen med Kjukken optræder han i Det Musiske Hus den 14. februar

Kim Larsen kommer igen til Frederikshavn. PR-foto

Kim Larsen kommer igen til Frederikshavn. PR-foto

FREDERIKSHAVN:Efter en noget regnvåd affære til Rock i Frederikshavn i sommeren 2012, vender den efterhånden temmelig erfarne hankat Kim Larsen og hans velspillende spillemænd Kjukken tilbage til Frederikshavn den 14. februar.

Musikchef Kasper Bonde er stolt over at kunne præsentere Kim Larsen i de forholdsvist intime rammer som Det Musiske Hus’ store sal byder på med plads til 900 publikummer. Det bliver et varmende lys i februarkulden med en legendarisk spillemand og hans orkester og til koncerten vil han og bandet præsentere en række af de nyeste sange, men som altid dykker Kim Larsen ned i sit imponerende sangunivers og spiller et repertoire, der repræsenterer den over 40-årige lange karriere.

Du glade verden

I november udkom Larsens seneste udspil Du Glade Verden. Efter albummet Mine Damer og Herrer fra 2010, som Kim Larsen indspillede som solo-artist, er han på det nye album tilbage med de stærke musikere fra Kjukken.

Tekst og musik til det nye album er skrevet af Kim Larsen og musikken er indspillet med Kjukken. Albummet er produceret af Mads Haugaard, der er bror til bassist i Kjukken, Jesper Haugaard. Musikken til Du Glade Verden er optaget og produceret dels i København og dels i Odense.

Coveret til albummet er en grafisk illustration af en kvinde, der sidder og kigger på en smuk solnedgang. Det er malet af den danske filminstruktør og kunstmaler Erik Clausen. Motivet understreger på smukkeste vis albummets tvetydige titel og pladens stemning og tematik generelt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.